DISCO KINGS

28 oktober

Dit jaar is Bar Gezellig voor het eerst ook op de zondagmiddag. Dit wordt een echte classics middag...

We hebben een band geboekt die gespecialiseerd is in de top hits uit vervlogen tijden. Daarbij mag natuurlijk ook een echte klassieker van een DJ niet ontbreken.

Deze man was eerder huis DJ bij onder andere de Woage in Halle, de Paerdestal in Zelhem en later bij de Radstake in Heelweg en City Lido in Groenlo. Deze ouwe rot weet nog steeds elke feestzaal en tentfeest plat te spelen. Met de grootste hits uit de 70's, 80's en 90's zal Christo Meijer, beter bekend als de Disco Kings, onze zondagmiddag onvergetelijk maken.

Bekijk de video

TINA TURNER (look a like)

27 oktober

Deze ‘topper’ deed mee aan diverse talentenjachten en zangwedstrijden die zij met glans won zoals Karaoke op RTL4 en de Soundmixshow. Keer op keer wist zij met haar zangtalent en uitstraling het publiek voor zich te winnen.

Deze nuchtere Hollandse meid ontpopt zich op het podium als een ware Diva. Naast het zingen van haar eigen nummers, weet ze als geen ander in de huid van Tina Turner te kruipen.

Ze stond in 2011 zelfs samen met de toppers in een uitverkochte Amsterdam Arena. Op zaterdag 27 oktober zal zij bij ons de sterren van de hemel zingen.... Judith Peters!!

Bekijk de video

DUDES OF HENGEL

27 en 28 oktober

Deze jonge Hengelse Rockabilly’s zijn al wereldberoemd in de Achterhoek. Beide dagen zullen zij ons evenement opluisteren met country classics, rock & roll en blues in een speciaal voor hen ingerichte area.

Even chillen, een hapje eten of lekker swingen. Dat doe je bij The Dudes of Hengel!!

Bekijk de video

CABRIO

27 oktober

Met de combinatie van recente Top 40 nummers, Dance classics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys zal onze spiegeltent zaterdagavond gaan bruizen.

Een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show en 5 ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van........ Cabrio!!

Bekijk de video

DE PALOMA'S

28 oktober

Om van onze zondag een echte classicsdag te maken, hebben we naast een echte Disco Koning ook de helden van de nostalgische kneiters. Met bekende hits van Boh Foi Toch, Normaal en Hanska Duo tot de grootste piratenhits, een lekkere wals en de polonaise.

Haak in en swing mee met deze 6 rasmuzikanten, gewapend met hammondorgel en accordoen: De Paloma's!!

Bekijk de video

DJ ROEL KRABBEN 

27 oktober

Om ons muzikale aanbod van de zaterdagavond compleet te maken hebben we, naast Cabrio & Tina Turner, een DJ gestrikt die feilloos in kan spelen op de wensen van het publiek.

Deze 25-jarige Beltrumse allround-DJ is met regelmaat te zien in City Lido, de Radstake of op diverse kermissen en tentfeesten in de regio. Daarnaast is hij vaak op pad met Cabrio en is daardoor goed ingespeeld op de band. Op zaterdag is hij onze spreekstalmeester en met zijn prikkelende platenkeuze en verrassende mix van feestmuziek weet hij elke tent op z’n kop te zetten.

Vormgeving & realisatie: nandoe   -   © Bar Gezellig