Wat is Bar Gezellig?

Bar Gezellig is een evenement dat op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018 op parkeerplaats Elderink (Hengelo Gld) plaats vindt. Een verrassend nieuw concept waarbij een knus karakter, een knisperend haardvuurtje, een speciaalbiertje en niet te vergeten, goede muziek de hoofdrol spelen. Veel gezellige bandjes en dj’s in een donkerbruine ambiance. Onervaren is deze organisatie zeer zeker niet! Jarenlang stonden zij garant voor een succesvol evenement: Feestival  (daarvoor Hengelsfeest).

Wanneer begint en eindigt Bar Gezellig?

Bar Gezellig opent op zaterdag 27 oktober haar deuren om 20:00 uur en klokslag 01:00 zal het laatste nummer gespeeld zijn en het laatste biertje getapt. Op zondag 28 oktober gaan de deuren open om 14:00 uur en is het feest afgelopen om 20:00 uur.

Hoe oud moet ik zijn?

Bar Gezellig is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt om je legitimatie gevraagd. Onder de 18 jaar wordt er géén toegang verleend. Ben je nog geen 18, dan vinden we dit erg jammer voor je. Over een (paar) jaar ben je uiteraard van harte welkom!

Wat mag ik wel en niet het terrein mee opnemen?

Drugs, eigen drank/eten, wapens en alles waar je jezelf of een ander mee kan schaden zijn NIET toegestaan. Voor de ingang hangt een volledige lijst met daarop alles dat verboden is. Uiteindelijk zijn er gelukkig nog véél meer dingen die wel mogen!

Is er stromend water?

Bij de toiletten is stromend water aanwezig echter is het beter om dit niet te drinken en een flesje aan de bar te kopen. Het leidingwater is in ons geval vaak grondwater.

Wat is het huisregelement?

Ons huisregelement hebben we zo kort mogelijk gehouden maar is wel belangrijk om te lezen voordat je het terrein op gaat. Je vindt de huisregels op onze website en vlak voor de entree, neem er even de tijd voor, dan weet je precies wat je van jezelf en je medebezoekers mag verwachten. Bij het betreden van het terrein ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

Zijn jullie voorbereid op slecht weer?

Bar Gezellig heeft meerdere tenten. Deze tenten sluiten gedeeltelijk op elkaar aan. Ook is het binnenterrein zo ingedeeld dat je ten allen tijde een droog onderkomen kunt vinden binnen en heb je alle mogelijkheden om keihard door te feesten! Daarnaast is ons complete terrein verhard, zodat je absoluut niet zorgen hoeft te maken dat je natte voeten krijgt.  Dus weer of geen weer, altijd Bar Gezellig weer!

Iets verloren?

Tijdens en na Bar Gezellig verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Zaken als paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen, telefoons, en sleutels. Gevonden voorwerpen kunnen 1 of 2 dagen later worden opgehaald bij het evenemententerrein. Neem van te voren even contact met ons op via info@bargezellig.nl.

Hoe kan ik betalen tijdens Bar Gezellig?

Wij accepteren contant geld, maar je kunt ook pinnen! We hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om te zorgen dat de pin het altijd zal doen maar adviseren je toch om altijd wat contant geld mee te nemen omdat er bij techniek helaas altijd nog iets mis kan gaan en zoals ze in Engeland zeggen, better save then sorry!

Waar zijn de tickets verkrijgbaar voor Bar Gezellig?

De kaarten kun je vanaf 1 september online bestellen via www.bargezellig.nl/tickets of via onze facebookpagina. Vanaf 7 oktober kun je ook gedrukte kaarten kopen bij onze voorverkoopadressen:BP Wenting, Molenenk 2, 7255 AX Hengelo Gld.Expert Eliesen, Kerkstraat 2, 7255 CB Hengelo Gld.

Wat kan ik allemaal eten en drinken?

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan eten en drinken. Met een gevarieerd aanbod kun je kiezen uit verschillende dranken, speciaal biertjes en culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen! Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen het terrein op.

Welke tickets zijn er verkrijgbaar voor Bar Gezellig?

Regular tickets (15,- per stuk)
de meest voorkomende tickets en geven je toegang tot een geweldige avond! 

Passe-partout (€ 25,- per stuk),
wil je helemaal niks missen van dit Bar Gezellige feestje? Verzeker je dan van 2 dagen toegang tot ons evenement en koop je passe-partout in de voorverkoop.Indien Bar Gezellig niet uitverkocht is, zijn er nog kaarten (á € 17,50) aan de deur verkrijgbaar zijn. Blijf onze Facebook pagina in de gaten houden voor de laatste updates!

Is Bar Gezellig al uitverkocht?

Nee, zodra Bar Gezellig uitverkocht is zullen we dit direct melden bij het nieuwsgedeelte op onze website en onze Facebookpagina! Maar wil je verzekerd zijn van toegang tot ons evenement, koop dan nu snel jouw e-ticket(s)!

Wat is de locatie van Bar Gezellig?

Bar Gezellig wordt gehouden op de parkeerplaats aan de Elderinkweg in Hengelo Gelderland. Adres voor navigatie: Elderinkweg 3, 7255 PT Hengelo Gld. Vanuit het centrum van Hengelo rijdt  je (in zuidelijke richting) via de Hummeloseweg richting de rotonde bij het zwembad. Op deze rotonde neem je de tweede afslag (rechtdoor) richting het gemeentehuis van Bronckhorst. Na 300 meter vind je vindt het evenemententerrein aan de linker zijde.

Vanuit Doetinchem: Neem de N316 (Kruisbergseweg) richting Hengelo Gld. Indien je de kruising bij het BP tankstation gepasseerd bent, neem je bij de eerst volgende rotonde de derde afslag (linksaf). Na 300 meter vind je vindt het evenemententerrein aan de linker zijde.

Vanuit Vorden: Neem de N316 (Hengeloseweg) richting Hengelo Gld. Deze weg gaat bij Hengelo over in de rondweg (Burgemeester Henk Aalderinkweg). Zodra u aan de rechterkant het gemeentehuis van Bronckhorst ziet, neemt u bij de eerst volgende rotonde de eerste afslag (rechtsaf). Na 300 meter vind je vindt het evenemententerrein aan de linker zijde.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op

Versturen

Vormgeving & realisatie: nandoe   -   © Bar Gezellig